spring för cancerfonden

Spring för Cancerfonden är ett virtuellt lopp till förmån för Cancerfonden och deras livsviktiga arbete. Minst en tredjedel av all cancer går att förebygga genom en hälsosamma levnadsvanor som kost och fysisk aktivitet.

Spring för Cancerfonden

Varje steg du tar kan göra skillnad i kampen mot cancer. Spring för Cancerfonden är ett virtuellt lopp till förmån för Cancerfonden och deras livsviktiga arbete. Minst en tredjedel av all cancer går att förebygga genom en hälsosamma levnadsvanor som kost och fysisk aktivitet.

Cancer påverkar oss alla, direkt eller indirekt. Genom att delta i Spring för Cancerfonden visar du ditt stöd och bidrar till finansieringen av livsviktig forskning, stöd till drabbade och deras familjer samt kampanjer för att öka medvetenheten om cancer. Varje kilometer räknas, och tillsammans kan vi göra en stor skillnad.

Du väljer själv mellan distanserna 5km / 10km /21km som kan genomföras under ett tillfälle, eller uppdelat på flera tillfällen under den aktuella perioden.

Spring för Cancerfonden arrangerades under 2021 och 2022. För tillfället finns det inget nytt planerat datum för Spring för Cancerfonden.

Spring för varandra logotyp

Ta del av senaste nytt

Var först med att få de senaste nyheterna från oss, ange din e-post nedan och vi kommer hålla dig uppdaterad när det händer något nytt och spännande!

Tack för visat intresse, vi håller dig uppdaterade!