Corona
milen

Coronamilen är ett virtuellt lopp som har arrangerats till förmån för Radiohjälpen och för Läkare utan Gränser och deras arbete som de gjort runt om i världen i spåren av pandemin.

Coronamilen

Varje steg du tar kan göra skillnad i kampen mot en bättre värld! Coronamilen är ett virtuellt lopp som har arrangerats till förmån för Radiohjälpen (2020) och för Läkare utan Gränser (2021 + 2022) och deras arbete som de gjort runt om i världen i spåren av pandemin.

Även om coronapandemin inte längre räknas som en samhällsfarlig sjukdom och restriktionerna är ett minne blott, vill vi fortsätta att inspirera till fysisk aktivitet samtidigt som vi stödjer olika välgörenhetsorganisationer. Detta gör vi nu genom andra lopp och initiativ, så förhoppningsvis har vi arrangerat sista upplagan av Coronamilen och Coronatrampet. 

Coronamilen arrangerades under 2020, 2021 och 2022 samt Coronatrampet arrangerades under 2020 och 2021. För tillfället finns det inget nytt planerat datum för Coronamilen eller Coronatrampet.

Spring för varandra logotyp

Ta del av senaste nytt

Var först med att få de senaste nyheterna från oss, ange din e-post nedan och vi kommer hålla dig uppdaterad när det händer något nytt och spännande!

Tack för visat intresse, vi håller dig uppdaterade!