mustasch
milen

Mustaschmilen är motionslopp till förmån för Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet, där överskottet går till kampen mot Prostatacancer.

Mustaschmilen 2024

Mustaschmilen är motionslopp till förmån för Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet, där överskottet går till kampen mot Prostatacancer. Vi erbjuder både traditionella lopp på plats, samt som virtuellt lopp där du kan delta var du vill, när du vill under november månad. Mustaschmilen är för alla och du deltar utifrån dina egna förutsättningar, oavsett ålder, kön eller fysiska förutsättningar.

​Uppdaterad information om Mustaschmilen 2024 kommer under våren.

Under 2023 arrangerades Mustaschmilen på travbanorna Solvalla, Stockholm och Jägersro Malmö samt virtuellt. Distanserna som erbjöds var följande:

  • 1 km Barnlopp (endast på Solvalla och Jägersro)

  • 2 km Quiz (endast genom Active Quiz-appen)

  • 5 km

  • 10 km

Varje år drabbas 10 000 män i Sverige av prostatacancer och över 2 200 avlider årligen. Livet som anhörig till någon drabbad påverkas markant och vikten av stöd och förståelse är stor. Med tidig upptäckt och en mer hälsosam livsstil skulle färre personer drabbas.

Spring för varandra logotyp

Ta del av senaste nytt

Var först med att få de senaste nyheterna från oss, ange din e-post nedan och vi kommer hålla dig uppdaterad när det händer något nytt och spännande!

Tack för visat intresse, vi håller dig uppdaterade!