5 km för
SOS barnbyar

5 km för X är vår senaste loppserie där vi varje månad arrangerar ett digitalt lopp för en utvald välgörenhetsorganisation. En loppserie där vi belyser det viktiga arbetet som organisationen gör samtidigt som överskottet från loppet går direkt till månadens organisation.

5 km för SOS Barnbyar

Till förmån för: SOS Barnbyar
När: Under juni månad

Distans: 5km
Lopptyp: Gå, jogga, springa

Pris: 149kr med möjlighet för extra donationer
Läs mer om SOS Barnbyars arbete här.

Spring för att barn ska få vara barn

Under hela juni kommer du att kunna delta i vårt lopp och samtidigt stötta SOS Barnbyars arbete. Det gör att dom kan nå ännu fler barn med insatser i Gaza, Ukraina, Afrikas horn och andra platser i världen där barns trygghet och liv just nu riskeras. Din kraft bidrar alltså till att barn får vara barn – trots läget i världen.

  • Loppet är 5 km och allt du behöver är en telefon och en härlig plats att genomföra det på; du väljer nämligen själv var och när du vill delta – och om du vill springa eller gå.
  • Anmälningsavgiften är 149 kronor, varav minst hälften går till SOS Barnbyar.*
  • När du genomfört loppet får du en digital plakett som tack för ditt engagemang och för att du gjorde det!
  • Du kan anmäla dig och genomföra loppet när du vill under hela månaden.

Anmäl dig här!

*75 kronor kan räcka till mat för en hel familj i elva dagar baserat på räkneexempel från Etiopien.

Om SOS Barnbyar:

SOS Barnbyar är världens största barnrättsorganisation för barn som förlorat förälders omsorg eller riskerar att göra det. De finns i mer än 130 länder världen över och nådde mer än 3 miljoner barn och vuxna det senaste året. SOS Barnbyar arbetar lokalt i samarbete med myndigheter med fokus på långsiktighet och individuella lösningar för att ge fler barn en trygg uppväxt och främja barns rättigheter.

Läs mer här: https://sos-barnbyar.se/

Så här går loppet till:

  • Anmäl dig till loppet här.
  • Ladda ner Guided Heroes appen och registrera dig på loppet för att ta del av gemenskapen. (Det är möjligt att genomföra loppet utan att ladda ner och registrera sitt lopp i Guided Heroes appen men då utan möjlighet att registrera sitt resultat)
  • Snöra skorna och genomför dina 5 km samtidigt som du stöttar SOS Barnbyar.
  • Var stolt över din insats och dela den gärna i sociala medier med #5kmforX och @springforvarandra

Glöm inte ditt Friskvårdsbidrag

Det är möjligt att dra av hela sin anmälningsavgift för  lopp på sitt friskvårdsbidrag. Använder din arbetsgivare Epassi så görs anmälan direkt hos dem men oftast räcker det med att lämna in kvittot till sin arbetsgivare. 

Företagsanmälan

Önskar ni som företag att anmäla hela eller delar av arbetsgruppen så hjälper vi till med en samlad faktura för enklare anmälan. Kontakta oss på foretag@springforvarandra.se för mer information.

Spring för varandra logotyp

Ta del av senaste nytt

Var först med att få de senaste nyheterna från oss, ange din e-post nedan och vi kommer hålla dig uppdaterad när det händer något nytt och spännande!

Tack för visat intresse, vi håller dig uppdaterade!